Cargando...
 

AVÍS LEGAL

 

En compliment de l'article 10 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l'entitat que ha desenvolupat aquesta pàgina web:

Raó social: CONFEDERACIÓ DE COOPERATIVES DE LA COMUNITAT VALENCIANA
NIF: G46650024
Adreça: C/CAVALLERS, 26 - 46001 - VALÈNCIA – VALENCIA
Telèfon: 963153391
Email: consell@concoval.es

FINALITAT DE LA PÀGINA WEB

La finalitat de la present web és informar les persones usuàries de l'activitat i serveis del Consell Valencià del Cooperativisme.
El present avís legal (d'ara en avant, l'Avís Legal) regula l'ús del lloc web: http://consellcoopv.concoval.es

 

LEGISLACIÓ

Amb caràcter general les relacions entre CONFEDERACIÓ DE COOPERATIVES DE LA COMUNITAT VALENCIANA amb les persones usuàries dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

 

ÚS I ACCÉS DE PERSONES USUÀRIES

La persona usuària queda informada, i accepta, que l'accés a la present web no suposa, de cap manera, l'inici d'una relació comercial amb CONFEDERACIÓ DE COOPERATIVES DE LA COMUNITAT VALENCIANA.

 

PROPIETAT INTEL•LECTUAL I INDUSTRIAL

Els drets de propietat intel•lectual del contingut de la pàgina web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de la  CONFEDERACIÓ DE COOPERATIVES DE LA COMUNITAT VALENCIANA i, per tant, queda prohibida la seua reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es puga realitzar amb els continguts d'aquesta pàgina web ni fins i tot citant les fonts, excepte consentiment per escrit de CONFEDERACIÓ DE COOPERATIVES DE LA COMUNITAT VALENCIANA.

 

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS

CONFEDERACIÓ DE COOPERATIVES DE LA COMUNITAT VALENCIANA es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en aquesta pàgina web, podent fins i tot limitar o no permetre l'accés a aquesta informació a uns certs usuaris.


CONFEDERACIÓ DE COOPERATIVES DE LA COMUNITAT VALENCIANA no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es puga accedir per enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de CONFEDERACIÓ DE COOPERATIVES DE LA COMUNITAT VALENCIANA. La presència d'enllaços en les pàgines web de CONFEDERACIÓ DE COOPERATIVES DE LA COMUNITAT VALENCIANA té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre aquests.